Τρόποι αποστολής

  • Παραλαβή από το κατάστημα : ΔΩΡΕΑΝ. Σημαντικό είναι να έχετε επικοινωνήσει προηγουμένως, ώστε να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προιόντων.
  • Αποστολή μέσω courier : Με κλιμακωτή χρέωση ανάλογα το βάρος των προιόντων που έχετε επιλέξει, το κόστος υπολογίζεται και την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας (το γνωρίζετε πρίν ολοκληρωθεί η παραγγελία).
  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ : Αυτός ο τρόπος ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Αθηνών.
  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΑΣ : Ο πελάτης επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μεταφορικής εταιρείας που μας υποδεικνύει.

Η «Τοτόμης Ευάγγελος» δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές ή απώλειες από μεταφορική εταιρεία ή εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει υποδειχθεί από τον πελάτη.
Ο τροπος αποστολής μπορει να αλλαξει απο την «Τοτόμης Ευάγγελος» εαν αυτο κριθει απαραιτητο, ζημιογονο, ασυμφορο ή επικινδυνο για την ασφαλεια & την σωστη & εγκαιρη παραδοση των προιοντων στον πελατη (σε κάθε περίπτωση υπάρχει ενημέρωση).

Προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα, αποστέλλονται εντός 24 ωρών εκτός και εάν κριθεί από την εταιρεία “Τοτόμης Ευάγγελος»” άλλος τρόπος αποστολής καταλληλότερος ή ασφαλέστερος.

Προϊόντα που δεν υπάρχουν σε άμεση διαθεσιμότητα και τα οποία αποτελούν ειδική παραγγελία, αποστέλλονται σε σύντομο χρονικό διάστημα με προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη.

Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για την εταιρία courier, ή υπάρξουν άλλα προβλήματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ-ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ.

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης το Σάββατο, εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σας από την εταιρεία courier και κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης!(Θα πρέπει να το αναγράψτε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας)