Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση σας έχετε τις παρακάτω επιλογές σχετικά με την πληρωμή της παραγγελία σας.

 1. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Για την εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “ePOS Paycenter” της Πειραιώς που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση . Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στον ιστότοπο μας, η συναλλαγή πραγματοποιείτε σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε, πραγματοποιώντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Σε αυτην την περίπτωση κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης στα στοιχεία της παραγγελίας σας στο checkout μπορείτε να επιλέξετε κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και μετά συνεχίζεται την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας θα λάβετε τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί άμεσα όταν τα χρήματα της κατάθεσής σας εμφανιστούν (ηλεκτρονικά) σε έναν απο τους λογαριασμού μας.Στην αιτιολογία της κατάθεσης σημειώστε : ΟΝΟΜΑ – ΕΠΙΘΕΤΟ & Αριθμό παραγγελίας.

Στοιχεία Τράπεζας

Τράπεζα Πειραιώς
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΤΟΤΟΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
IBAN: GR59 0172 0210 0050 2104 1336 451
BIC: PIRBGRAA

Παραλαμβάνοντας το προϊόν σας από το κατάστημα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Τιμολόγιο

Για αγορές με έκδοση τιμολογίου παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επωνυμία κλπ).